Clasa S

Certificatul Clasa S: Da dreptul titularului de a conduce ambarcatiuni cu vele pe ape interioare si/sau maritime. Conditia este ca titularul sa aiba si una din cele doua clase, D sau C, dupa caz;

Afla mai mult despre Clasa S (Manevra navei cu vele):

Sa ai vârsta minimă de 16 ani.

Potrivit programei scolare instruirea teoretica si practica are o durata de 122 ore. Noi l-am structurat in 2 zile de teorie si 2 zile practica pe velier.

Evaluarea cunoştinţelor se va face prin test individual tip grilă, prin rezolvarea unor probleme de navigaţie pe hartă şi desfăşurarea unei probe practice la bordul ambarcaţiunilor. Va fi considerat promovat cursantul care va obţine nota minimă 7.00 la fiecare dintre cele trei probe.

COLREG; Sisteme de balizaj IALA; Marinarie; Vitalitatea navei; Navigatie estimata; Navigatie costiera; Navigatie electronica; Navigatie in zone cu maree; Practică

450 Euro.

DA. Taxele la ANR/Capitanie pentru inscrierea la examen, precum si cele de eliberare a noului permis. Acestea se platesc direct la Autoritatea Navala Romana.

Oricand! Este nevoie doar sa ne contactati pentru a va comunica perioadele planificate. O puteti face direct prin email la office@yachtholidays.ro sau prin telefon +40 723 501 867.