Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Sail4you - Fair Winds and Following Seas!
image image image image image image
Monday December 17 , 2018
Font Size
   

Long Range Certificate


lowranceCursul "Long Range Certificate" are ca scop furnizarea notiunilor despre comunicatiile radio si informarea
cursantilor despre implicatiile acestui mod de comunicare care apar in activitatea agrementului nautic.

Activitatea de agrement nautic ne obliga in anumite momente ale ei sa apelam la comunicatiile radio.
Pentru exemplificare: "Dupa o croaziera pe mare, un yacht intra intr-un port pentru acostare si este nevoit sa ia legatura cu Port Controlul, cu Capitania Portului sau cu administratia portului pentru a facilita accesul in port la o dana. Necesitatea emiterii unei cereri pentru organele portuare in conditiile in care esti inca in larg te obliga sa o faci pe cale radio. Tot pe cale radio vei apela si alte nave in cazuri limita si ne referim aici la abordaje, esuari, coliziuni, gauri de apa, incendii la bord etc."

Conditii si documente necesare inscrierii:

- se pot inscrie persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani şi care doresc sa obtina certificatele de conducător de ambarcaţiune de agrement la clasele A, B, C si D;
 - documentele necesare inscrierii: cerere tip (de la scoala); copie act de identitate; copie diploma de studii; o poza recenta marimea 3/4 (tip pasaport).

Examenul in vederea obtinerii Certificatului General de Operator Radio pentru Conducători de Ambarcaţiune de Agrement (GMDSS-LRC) se va sustine in cadrul scolii noastre de navigatie, nefiind necesara sustinerea unui alt examen in cadrul ANCOM.

Rent a yacht

Quick Links

 
 
 
 
 
logo_yh


musto black

banner